Printer reparaties

Printer reparaties

HIJ DOET HET WEER!!

Hoe frustrerend! Een printer die het niet doet! Gelukkig is er Acinda printer reparaties. Als specialist zorgen wij er voor dat uw printer snel en door ervaren personeel weer operationeel is. Zowel voor het printeronderhoud van laserprinters, inkjetprinter als labelprinters is Acinda de beste keuze in uw directe omgeving. En alle onderhoud en reparaties doen wij zo veel mogelijk op locatie. Wij hebben alle nodige kennis van en ervaring met het repareren van de meest bekende printermerken waaronder Hewlett Packard, Lexmark, OKI, Canon, Brother en Zebra. Maar ook andere printermerken worden door Acinda vakkundig gerepareerd. Twijfelt u over de te maken kosten ten opzichte van de resterende levensduur? Vooraf krijgt u van ons altijd een prijsindicatie.

Download onze folder

GECERTIFICEERDE MEDEWERKERS

Onze gecertificeerde medewerkers volgen regelmatig trainingen om ook de nieuwste printer reparaties en technieken onder de knie te krijgen en zo uw apparatuur snel en vakkundig werkend te krijgen. Want de wereld van printers en printertechnologie verandert snel en is continue aan vernieuwingen onderhevig. Hierdoor kunnen wij snelle en hoogwaardige service blijven leveren in Zuid-West Nederland. Ook beschikken wij over voldoende voorraad printeronderdelen zodat vrijwel elk defect direct kan worden gerepareerd.

Als wij uw printer moeten meenemen omdat printer reparatie ter plaatse niet mogelijk is, plaatsen wij een leenprinter, zodat de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar komt.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen om uw printernetwerk beter voor u te laten werken? Neem contact op met Acinda ICT Services.

LAATSTE NIEUWS

SNEL CONTACT

    Acinda, de betaalbare professional voor netwerkinstallaties, systeembeheer, printeronderhoud en ICT-reiniging