Netwerk & Veiligheid

Netwerk & Veiligheid

HOE VEILIG IS UW NETWERK?

Voor de beveiliging van uw netwerk, uw informatie en uw systemen bieden wij passende oplossingen zoals:

Het hart van je computerSysteembeheer
Een goed overdacht en ingericht netwerk met waterdicht gedefinieerde toegangsrechten beveiligd uw systeem van binnen uit. Is uw netwerk waterdicht? Graag doen wij de test, brengen verslag uit en adviseren u omtrent te nemen maatregelen.

Backup
Om uw informatie te beveiligen tegen verlies (defecte hardware, diefstal, brand, enz.) zijn backups een absolute noodzaak. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop u backups kunt maken. Graag adviseren wij u welke mogelijkheid het best aansluit bij uw organisatie. Geïneteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

UPS
Om uw kostbare systemen te beschermen tegen spanningspieken en -dalen alsmede de ongewenste effecten tegen te gaan van een stroomuitval adviseren wij uw systemen te beveiligen met een Uninteruptable Power Supply (UPS). Mocht de stroom uitvallen dan blijft uw server gewoon door draaien. Duurt de stroomuitval langer dan zorgt de bij de UPS geleverde software dat uw systeem op een beheerste manier wordt afgesloten. Graag willen wij u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden uiteenzetten en u adviseren. Tevens implementeren wij de gekozen oplossing waardoor u alles in één hand houdt.

Patchkast netwerk bekabelingFirewall
Als u uw organisatie Verbind met het internet moet u uw informatie beschermen en onbevoegden buiten houden. Hierin voorziet een firewall. Er zijn vele firewalls zowel hard- als soft warematig. Welke firewall het best bij uw organisatie past willen wij u graag in een persoonlijk onderoud adviseren.

Antivirus
Virussen zijn momenteel dermate algemeen voorkomend en schadelijk dat een virus uw systeem voor langere tijd kan ontregelen of zelfs plat leggen. Bescherm u dus tegen dit grote gevaar. Voor iedere organisatie is er een passende oplossing. Welke oplossing is voor u de beste? Graag willen wij in overleg met u willen wij de mogelijkheden op een rijtje zetten en u hierover adviseren. De gekozen oplossing willen we graag voor u implementeren.

Wilt u weten hoe u uw netwerk het beste kunt beveiligen?
Neem contact op
met Acinda ICT Services.

LAATSTE NIEUWS

SNEL CONTACT