Reinigt u wel eens uw apparatuur van buiten maar ook van binnen?
Voorkom storingen, schade of zelfs brand.
 
Laat uw apparatuur reinigen door Acinda Cleaning
En uw netwerk straalt en draait weer als een zonnetje

Acinda ICT SERVICES. CLEANING / REINIGEN VAN AL UW ICT APPARATUUR VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR

ACINDA ICT REINIGING

Schoonmaakbedrijven beschikken over het algemeen niet over de kennis en de materialen om gevoelige apparatuur te reinigen. Acinda ICT Services is juist gespecialiseerd in ICT reiniging. Professioneel reinigen van uw printers en computers verlengt de levensduur aanzienlijk. Storingen, maar ook brand, worden doorgaans veroorzaakt door slecht onderhouden binnenwerk. Voorkom problemen. Reinig preventief.

Vieze computer vaak oorzaak storing

Het schoonmaken van ICT apparatuur valt echter meestal buiten de reguliere schoonmaakcontracten welke u met uw schoonmaakbedrijf heeft afgesloten. Deze bedrijven beschikken over het algemeen niet over de know-how en de materialen om ICT reiniging uit te voeren.

Acinda is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van uw ICT apparatuur. Met gespecialiseerde gereedschappen en producten kunnen wij uw apparatuur zowel uitwendig als inwendig reinigen. Daarnaast maken wij uw apparatuur met gespecialiseerde producten anti-statisch waardoor uw apparatuur langer de schone uitstraling behoud. Hierdoor kan het reinigen over het algemeen tot enkele keren per jaar worden beperkt.

Download onze ICT reiniging folder

HYGIËNE

vingerafdrukken op touchscreen

Een schone werkomgeving is niet alleen een visitekaartje voor uw relaties, maar ook veel prettiger voor uw personeel. Dat geld niet alleen voor de kamer en het buro, maar zeker ook voor uw ICT apparatuur. Een vies toetsenbord oogt niet alleen onplezierig, maar is ook minder hygiënisch.

Wilt u weten hoe wij uw bedrijf kunnen helpen om het netwerk beter voor u te laten werken? Neem contact op met Acinda ICT Services.

LAATSTE NIEUWS

SNEL CONTACT