Over Acinda ICT Services in Zeeland en Brabant

1) VEELZIJDIG

Acinda is een netwerk- en automatisering bedrijf gevestigd in Zeeland met klanten in Zeeland en Brabant. Wij bieden een veelzijdige ICT dienstverlening voornamelijk voor bedrijven uit het het MKB, overheid, stichtingen en scholen en soms ook voor particulieren. Wij hebben een zeer ruime ervaring binnen de ICT op het gebied van netwerkinstallatie, systeembeheer, printeronderhoud en reinigen van al hardware.

2) KLANTGERICHT

Acinda ICT Services hanteert een flexibele en klantgerichte instelling. Met een persoonlijke benadering bieden wij optimale service en kwaliteit aan onze klanten.

3) OPLOSSINGSGERICHT

Installatie nieuwe fan ventilator in computerEr zijn uiteraard meerdere bedrijven die uw bedrijf kunnen voorzien van hard- en software, maar Acinda richt zich als ICT servicebedrijf juist op de oplossingen. Ieder bedrijf is anders en heeft andere oplossingen nodig. De oplossing moet bij uw bedrijf passen en niet te vergeten: binnen uw budget. Wij kunnen u van dienst zijn voor uw netwerkonderhoud en netwerkinstallaties, systeembeheer en -onderhoud, printeronderhoud en ict-reiniging.

4) EFFECTGERICHT

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren. Het is onze uitdaging om door automatisering de efficiency en effectiviteit van uw bedrijf te vergroten. Uw wens is ons vertrekpunt.

Wilt u weten hoe wij wij ook uw bedrijf kunnen helpen om automatisering voor u te laten werken in plaats van andersom? Neem dan contact op met ons.

Acinda, de betaalbare professional voor netwerkinstallaties, systeembeheer, printeronderhoud en ICT-reiniging